08.02.2019 - 31.10.2020

BACK TO NATURE

Máme třetí lednový týden a hned je tu velmi milé překvapení. Světoznámý výrobce akvarijních pozadí BACK TO NATURE nám osobně představil nové přírůstky do svého portfolia akvarijních pozadí a dekorací věrně imitujících přírodní scenérie. Pojďme si tyto novinky blíže představit.

BTN Amazonas moduly A/B 

Rozšiřují sortiment o dva velmi atraktivní moduly v populárním klasickém designu Amazonas. Tenké a prostorově úsporné moduly mají fascinující 3D efekt. Moduly Amazonas mohou být použity jako volně stojící jediný prvek nebo v kombinaci s pozadím Slimline pro jednotlivé scenérie biotopů.

 

BTN Liana Tree Trunk moduly A/B 

Volně stojící dekorační moduly pro zakrytí odtokových trubek a nebo jako samostatný či rohový modul. Dvě poloviny tvoří společně celý kmen stromu, který je zarostlý liany. K dispozici ve třech výškách Slimline 45, 55 a 80 cm. 

BTN River Stones moduly A až F 

První potápějící se kamenny budou nyní k dispozici. Kameny mají ideální strukturu a barvu, aby dokázaly vaše akvárium biotopů. Šedá barva může být kombinována se všemi variantami 3-D pozadí Slimline River, Basalt/Gneiss a Sand, velmi se hodí pro kombinaci s pozadím Amazonas, Rocky, Malawi a Tanganyika. V nabídce bude 6 variant kamenných skal s průměrnou velikostí 26 x 18 x 10 cm. Proto jsou tyto moduly vhodné i do menších akvárií.